divendres, 26 de setembre del 2014

Concurs

Ordre i ubicació a la plaça.
Diumenge tots serem a Torredembarra! Serà la nostra primera participació al Concurs de Castells, després de dues participacions al Concurs-7. Ara s'ha unificat tot sota el mateix paraigua del Concurs i, per tant, tècnicament és la primera vegada que hi participem.

Diuen algunes veus que som favorits. No us ho creieu! L'únic cert és que tenim certes possibilitats de quedar primers (no ens agrada gens ni mica emprar la paraula "guanyar") però el que hem de fer i en el que hem de pensar, única i exclusivament, és en descarregar els castells que portarem a plaça, en principi seran tres castells de 7 de la gamma alta. I això, aquest fet, no ho hem pogut intentar mai en els quatre anys de vida que portem, ni de bon tros, i per a nosaltres és un repte majúscul.

Però ho podem fer, no és cap bestiesa. El dia 31 ja vam fer el 3 de 7 amb l'agulla i la torre de 7 a la mateixa diada. Ara, si no passa res, portarem a plaça el 4 de 7 amb l'agulla, la torre de 7 i el 3 de 7 aixecat per sota o el 5 de 7, amb més possibilitats pel primer. Però tot depèn del darrer assaig d'avui.

La torre, segons alguns, ens fa ser favorits. (Foto: Maika Gámiz) 


Si us plau. Que ningú es cregui que ho tenim fet. Al contrari, cal treballar-s'ho. Per nosaltres són castellassos: de 4 de 7 amb l'agulla n'hem fet quatre en tota la història, de torres de 7, n'hem fer dues descarregades i una carregada, més quatre intents desmuntats. De 3 de 7 per sota n'hem fet tres intents, dos d'ells que van arribar ben amunt però que l'enxaneta no va arribar a traspassar i el tercer el va quedar a la darrera aixecada. I de 5 de 7, només n'hem descarregat un i n'hem fet dos intents, un d'ells desmuntat, la passada Festa Major.

1er intent de 3 de 7 per sota, a Manresa (2012). 45 segons el vam tenir alçat. (Foto: Arxiu Colla)
Únic 5 de 7 descarregat, a Torredembarra (2012). (Foto: Arxiu Colla)



Diumenge vinent, 28 de setembre de 2014, pot ser un gran dia per la colla. Podem fer història! Humilitat, treball i a pensar en descarregar els castells que portem a plaça. Si quedem primers, segons o tercers, és només una qüestió del titular de la notícia.

ANEM AMUNT!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada