dimarts, 9 de setembre del 2014

Escrit a El 3 de vuit

Avui publiquem l'escrit que el president, Manel Trias, ha fet arribar al setmanari El 3 de vuit amb motiu de la Festa Major i del mes de setembre que tenim per endavant:La Colla Jove Xiquets de Vilafranca estem molt satisfets per l’activitat que hem fet durant la FM 2014. Especialment, de les diades castelleres on hem assolit diversos castells de 7 i l’important triomf que ens suposa descarregar la torre de 7. La implicació de molts castellers de la Jove en els assajos, reunions i actuacions, sobretot d’un fort nucli que no ha fallat ni falla gairebé mai, impulsa la colla endavant i ens permet tenir un calendari farcit de sortides i activitats. I també, una canalla que corona tot aquest esforç i que són ja el futur de la colla. Tots ells, per a mi, són dignes d’admiració. Moltes felicitats!

Tenim unes setmanes per endavant il·lusionants. Després de Viladecans, dissabte 13 anirem a Montblanc on actuarem al costat de la Joves Xiquets de Valls i els històrics Torraires. El 20 i 21, visitarem Herencia, a Ciudad Real, una oportunitat per l’intercanvi cultural i per mostrar quins són els nostres valors. El diumenge 28 serem al Concurs de Castells (Torredembarra) on volem descarregar-hi el 5 de 7 que ha quedat pendent. I, després del Concurs de les grans –aprofitem per desitjar molt d’èxit a les dues colles vilafranquines- tindrem, el diumenge 12 d’octubre, la Diada de la Colla, on tenim objectius nous per oferir. Et convidem a viure-ho amb nosaltres! 
Gràcies als que ens heu vingut a fer pinya i als que ens heu aplaudit, als comerços i empreses que ens doneu suport i petits ajuts, als mitjans de comunicació per la vostra tasca i a les institucions, administradors FM i altres entitats. Anem amunt!

Manel Trias
President Colla Jove Xiquets de Vilafranca 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada