divendres, 19 d’abril del 2013

S'acosta Sant Jordi.

El cartell representa l'explosió castellera a una nova plaça on alçar-hi castells.  

S'acosta la setmana de Sant Jordi. I diem setmana expressament, perquè tenim la Diada del dia 23, festiva, lúdica, cívica i també tenim la Diada del dissabte dia 27, festiva, castellera, reivindicativa... Us presentem el cartell que ja s'esta enganxant per Vilafranca, obra d'en Gerard Fernàndes Fort, un creatiu genial i millor persona. Us recomanem que el visiteu a El Taller d'en Gerard.

El dimarts 23, com cada any, tindrem paradeta de llibres i roses a la Rambla de Vilafranca. Roses color roig, tradicionals, i roses color blau, el color de la collaTambé tindrem roses embolcallades originalment i d'altres acompanyades de quelcom diferent, innovador. I també tindrem llibres, de temàtica castellera i èxits editorials d'actualitat... I alguna que altra sorpresa més! Que no falti de res!

A més, es farà un sorteig d'una ampolla de cava Mascaró i dues copes personalitzades amb l'escut de la colla, entre tots els compradors de roses i llibres a la paradeta

El proper dia de Sant Jordi, no deixeu de venir a trobar-nos a la Rambla, a la parada de la Colla Jove de Vilafranca. Us agradarà de debò. Ho preparem, com cada any, amb molta il·lusió i interès per fer una festa ben lluïda i participativa!

I és que Sant Jordi, per a la Colla Jove, és una data especial, també castellerament. Com hem dit, organitzem la 3a. Diada castellera de Sant Jordi, que és quan debutem a casa, quan ens presentem davant de la nostra gent. El 23 d'abril de l'any 2011, a la tercera sortida que feia la Colla Jove i la primera a la plaça de la Vila, hi vam descarregar el primer 4 de 7, "con dos cojones" que hom diria, podeu recordar-ho en aquesta crònica i vídeo. Va ser un dia molt especial, on vam diversos actes, entre ells també un pilar de 4 davant el magnífic retaule gòtic de Sant Jordi de l'església de Sant Francesc. Segur que molts ho recordareu...

El pilar de 4 davant l'històric i bell retaule de Sant Jordi, l'any 2011.


Enguany, el proper dissabte 27 d'abril, a les 18 h, estrenem nova plaça. I ho fem a l'anomenada plaça de la Constitució, tocant al carrer dels Ferrers, també mencionat antigament com a Cap de Creus. Allí, les colles castelleres de la Vila hi acostumem a fer castells "de passada", durant les cercaviles i processons de Festa Major, però fa anys i anys que no s'hi fa una diada castellera. És un marc magnífic per a fer-hi castells i esperem que aquesta diada porti el millor per a totes les colles. Hi actuarem els Xiquets del Serrallo, els Castellers de Cornellà i nosaltres mateixos.

Quan acabem la diada, tots els castellers i castelleres farem un refrigeri al local de l'A.V. de Les Clotes i, tot seguit, a les 21:45 h, la Colla Jove anirem a fer un pilar als actes de l'encesa de l'estelada que organitza l'ANC a la Rambla de Sant Francesc. 

Serà un dia complert per anar amunt, en tots els sentits: social, casteller, nacional... Som-hi!!!


        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada