dimarts, 7 de maig del 2013

Hi ha ocasions en què...

3 de 7 descarregat (Foto: Isabel Morales)

Hi ha ocasions en les que no cal fer grans castells per sentir-se genial, feliç, alegre i sentir que el sol i l'aire de vora el mar se't filtren pels porus de la pell.

Hi ha ocasions en què encara que no et surti tot bé, et sents igual de triomfador i content que si els haguessis assolit i la vibració que rep el teu cos és molt i molt positiva.

Hi ha ocasions en què actues al costat de colles molt amigues, de colles que encara no coneixes i de colles amb les que, sovint no saps perquè, hi tens una relació freda. Però, al final, te n'adones que totes les colles volem el mateix: fer castells. I sents com la seva alegria i els seus èxits són també els propis i, que sigui com sigui, val la pena compartir-los.

Diumenge passat, a Torredembarra, va passar tot això:

- Vam fer el primer 3 de 7 i pilar de 5 de la temporada sota un dia preciós.

- No vam poder amb el 4 de 7 però els debuts de nous castellers i canalla ens van fer sentir optimistes i super positius perquè veiem com van sortint la feina de cada assaig.

-Vam actuar al costat dels padrins Nois de la Torre dels que poc cal dir per la bona amistat que ens hi uneix; vam conèixer els Castellers de Sant Pere i Sant Pau amb qui, crec, no hi havíem coincidit mai a plaça; i vam retrobar-nos amb els Minyons de l'Arboç i ens vam ajudar més del que era habitual a les pinyes mútues i hi vam "notar" un apropament que, sens dubte, ens farà bé a les dues colles.

Va ser una diada maca, festiva, sense cap caiguda, de passar-s'ho bé fent castells, de gaudir del dia magnífic que feia i d'ajudar a l'Associació de pares de nens amb discapacitat Matinada.


Amunt colla!
 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada