diumenge, 7 d’abril del 2013

Primera actuació de la temporada.

Pilars de 4 simultanis per tancar l'actuació. 
Ja hem fet la primera sortida de la temporada 2013 de la Colla Jove. Per tercer any consecutiu hem repetit a la cursa per parelles La Gran Follada 4.0, organitzada pel Club Esportiu Indi's Folls a la ciutat d'Igualada.

L'ambient de la cursa ha estat, com sempre, magnífic i els esportistes han participat molt a les pinyes, de manera natural i amb ganes de divertir-se amb l'experiència. Alguns castellers de la nostra colla també han participat a la cursa, igual que l'any passat.

En castells, al final de la cursa i abans del lliurament de premis, hem fet dues rondes i pilars de comiat. Hem descarregat amb tranquil·litat un 4 de 6 amb l'agulla, un 3 de 6 per sota i tres pilars de 4 simultanis. Pujar-li un pis a aquests dos castells seran objectius d'aquesta temporada, juntament amb les estructures de 5 i de 7. També hem fet, fora ja dels actes, un pilar de 4 de dol en memòria d'en Baldomero Gimbert (e.p.d.), pare d'un dels fundadors de la colla, en Joan Gimbert.

4 de 6 amb agulla amb diversos debutants.

Ara toca seguir assajant i preparar-nos per la propera 3a. Diada de Sant Jordi de la Colla Jove, que tindrà lloc el 27 d'abril a les 18 h a la plaça de la Constitució, de Vilafranca. Ens acompanyaran els Xiquets del Serrallo i els Castellers de Cornellà i hi volem portar la clàssica de 7 pisos.

Els propers assajos hem d'omplir la Sala d'Actes de l'Escorxador. És molt important assistir-hi i portar amics i coneguts a conèixer els castells des de dins de la colla Jove, s'ho passaran d'allò més bé participant directament dels castells.

Recordeu que el proper DIMECRES 10 d'abril: de 9 a 10 fem ASSAIG GENERAL. Tot seguit, a les 10 reunió per exposar el projecte de LOCAL SOCIAL PROPI i votar-lo.


3 de 6 aixecat per sota,amb pes, per anar bregant.


RECORDATORI:


ASSAJOS GENERALS: cada dimecres a les 21 h i els divendres a les 22 h.

ASSAJOS DE CANALLA: cada dimecres a les 20 h i el divendres a les 20:30 h.
 



Anem AMUNT! 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada