dilluns, 30 de juliol del 2012

4 amb agulla!

L’objectiu del segon tram de la temporada (mesos de juny, juliol i agost) era assolir castells (en plural) de 7 i mig. Dissabte vam assolir el segon 7 i mig de la colla, el 4 de 7 amb l’agulla, després del 5 de 7 que vam assolir el 24 de juny a Torredembarra. Per tant, hem assolit l’objectiu marcat i, el millor de tot, encara queda tot l’agost per endavant, amb la nostra Festa Major com a data clau.



Seqüència de les aletes del primer 4 de 7 amb l'agulla de la colla. Fotos: Juanjo González.

A diferència del 5 de 7, al qual li hem dedicat bastant d’assaig, al 4 de 7 amb l’agulla no li hem dedicat moltes estones (un parell o tres de proves netes i un parell de proves de pinya). Ha sortit més per casta castellera que per treball d’assaig. Estem dedicant moltes més estones, en comparació, al 3 de 7 per sota i a la torre de 7. Però ha estat el 4 amb l’agulla, el més fàcil de tot aquest grup de castells, el que ha sortit a plaça el primer, quan la tècnica ha cregut que era el moment. I Sitges, que des de feia temps estava marcada en el calendari amb l’asterisc dels dies importants, ha estat la plaça històrica.

Fem un repàs d’on i quan hem assolit els nostres primers castells de 7 i superiors:




Sens dubte, el 3 per sota i la torre de 7 són dos dels propers objectius de la colla que ja es comencen a dibuixar, a olorar... La prova de torre neta de divendres passat fins acotxador va ser de les que il•lusionen, però amb la torre de 7 mai n’hi ha prou, sempre cal fer feina i ja anirem veient. El 3 per sota, és una incògnita encara ja que, fins que no siguem més gruix de pinya als assajos, no podrem fer proves més agosarades.

Res més, FELICITAR a tota la colla per aquest nou èxit que hem assolit. AGRAIR també a la Colla Jove de Sitges i als Castellers de les Roquetes la seva ajuda a la pinya. Però atenció: cal que estiguem tots a l’alçada del que ens demana la colla i no deixar que se’ns pugin els fums al cap. A dia d’avui, no som ningú en el món casteller i hem de tenir humilitat, ganes de fer feina, donar-nos suport mutu i empènyer, sempre endavant, perquè la Jove de Vilafranca segueixi el camí marcat pel seu lema: ANAR AMUNT!

4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. des de baix, des de la posició de 1er lateral, amb el cap baix i la mirada posada en el rostre del base més pròxim, només s'escoltava la seva respiració... veia com tancava els seus ulls amb força a estones, sacsar-se uns centímetres.. igual que el primera que es recolzava en els seus muscles. Després de 2 minuts tibants i diversos vaivens, vaig saber, sens dubte, que aconseguiríem descarregar el 4d7a amb èxit. I així va anar. Minuts després tota la colla vivíem un dels moments més apassionants de la nostra trajectòria. L'alegria en la cara del cap de colla va anar la millor recompensa.

    I això és només el començament... ANEM AMUNT !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per explicar-nos la teva vivència d'aquesta manera tan sentida. Aquests moments són una de les grandeses dels castells.

      Elimina