divendres, 10 d’agost del 2012

Comunicat: Participació a la FM 2012.

Benvolgut/da,

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca vol informar a tota la ciutadania, entitats, institucions, mitjans de comunicació i món casteller en general que finalment, després del despropòsit de l’any passat, enguany serà possible la participació de la colla en els actes de la FM 2012.

Aquesta decisió ha estat possible gràcies a la implicació decidida de les parts afectades que han sabut superar les dificultats arrossegades arran de la indesitjable situació de l’any passat: Consell de la Festa Major, autoritats municipals (alcalde i regidor de Cultura) i la mateixa Colla Jove. Celebrem aquest fet i ens comprometem, com a colla, a aportar tot el que puguem per fer que la Festa Major sigui encara més lluïda i participativa.

Aquesta participació implicarà que serem presents a la cercavila, diada castellera i processó del dia 29/8; a l’entrada i sortida d’ofici del dia 30/8 al migdia i a la processó i entrada de Sant Fèlix del dia 30/8; a l’entrada a ofici, diada castellera i processó del dia 31/8. En aquest apartat, responsables tècnics de la Colla Jove ja han participat en diverses reunions de coordinació amb la resta de colles castelleres, balls folklòrics, responsables de cicle festiu i administradors.

A diferència de l’any passat, enguany la Colla Jove no farà cap exhibició castellera el dia 30/8 a la tarda tot i que es valora molt positivament el resultat, sobretot de públic i d’ambient casteller, de la que es va fer l’any 2011 i així s’ha fet arribar als administradors i altres implicats.

Aprofitem per convidar-vos a participar als actes de la Festa Major acompanyant la Colla Jove. Per això, podeu a acostar-vos als assajos, cada dimecres i divendres al vespre a la plaça de la Vila. Molt especialment, us convidem a fer-nos costat a l’Assaig Especial de Festa Major que tindrà lloc el dia 24/8 a les 22 h a la Plaça de la Vila.

Moltes gràcies! Molt bona Festa Major! Anem amunt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada