dimarts, 21 d’agost del 2012

Club de Tennis de la Salut

Fotografia de grup d'ahir al C.T. de La Salut
Ahir a la tarda vam actuar al Club Tennis de la Salut, a la cerimònia inaugural del Trofeu Joan Compta, que arriba a la seva quarantena edició. Aquest torneig és el Campionat d’Espanya de tennis per equips infantils masculins i femenins i és el trampolí del tennis per als joves cap al tennis professional. De fet, els millors jugadors del tennis espanyol hi han participat en més d’una ocasió: Àlex Corretja, Juan Carlos Ferrero, Carlos Moyá, Arantxa Sánchez Vicario, Fernando Luna, Joan Aguilera, Emilio Sánchez Vicario, Sergi Bruguera, Albert Costa, Carles Costa, Beto Martín, Tomy Robredo, etc.

El Club Tennis de la Salut és un club centenari degà dels clubs de tennis catalans que compta, entre els seus 2.300 socis, amb destacats jugadors que han representat a Espanya en multitud d’ocasions a la Copa Davis, entre ells Àlex Corretja, Joan Balcells i Beto Martín. Tanmateix és l’únic club del món que té dos jugadors guanyadors del Màster de Tennis Mundial, Manuel Orantes l’any 1976 i Àlex Corretja l’any 1998.

Els dos pilars de 4 amb la bandera del Club.

La Jove hi vam fer una completa exhibició de castells de 6 pisos, per tal que el nombrós públic assistent, en gran part forà, pogués veure diferents tipus de construccions. Així, hi vam descarregar un 3 de 6, un 4 de 6 amb l’agulla, un 3 de 6 aixecat per sota i una torre de 6, acabant amb dos pilars de 4 simultanis, un dels quals va desplegar una bandera del club. Tots els castells van ser molt aplaudits pels assistents.

La torre de 6 d'ahir.
 
Al final de l’actuació, representants de la colla es van fer una fotografia amb el nen Eduard Güell, campió d’Espanya Sub-13 i quart jugador del món de la seva edat, qui va signar una bandera del club i va ser obsequiat amb un mocador de la colla Jove. D’aquí uns anys, l’Eduard podria arribar a ser un dels futurs campions del tennis mundial i des de la Colla Jove li desitgem molta sort, bona feina i èxits en el futur.

Responsables del Club de Tennis i de la Jove al final de l'actuació.

Va ser una sortida diferent i maca. Vam gaudir d'allò més fent castells en un ambient diferent del que ens és més habitual a les diades castelleres i, també, vam fer pedagogia del que són els castells. Vam rebre nombroses felicitacions, les quals agraïm. Esperem poder-ho repetir aviat amb més i millors castells.

Anem amunt!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada