dimarts, 24 de juliol del 2012

Que el ritme no pari!

Torre de 6 de diumenge passat, bona prova!
Portem una autèntica marató de castells, amb sortides cada setmana sense descans. Des del passat 28 d’abril, quan vam celebrar la Diada de Sant Jordi a casa, i fins el 31 d’agost, Diada de Sant Ramón, només haurem descansat un cap de setmana: el del 10 de juny.

Bojos de castells? Enganxats al tema? Masoquistes de faixa i mocador? Podem dir que si i podem dir que no. Podem dir que els castellers i castelleres de la Jove de Vilafranca tenim una fam de castells total i absoluta (divendres passat ja es va veure quan es va preguntar a la colla si volia ocupar castellerament l’únic cap de setmana lliure d’agost per actuar al Festival UNDERVILA i la resposta afirmativa va ser contundent). Aquests castellers afamats formen un nucli de la colla molt sòlid castellerament, fidel als assajos i sortides, que no falla gairebé mai i que viu els castells a primera línia i amb un sentiment fortíssim, gairebé vital. Mentre mantinguem aquest nucli potent i, sobretot, siguem capaços de fer-lo més i més gran, d’acollir més i més castellers al seu si, tenim Colla Jove per anar amunt amb total seguretat i convenciment. Si ho aconseguim, farem grans coses, amics i amigues.

La propera sortida és a Sitges, al Cap de la Vila, aquest dissabte a les 18:30 h. El repte és clar: portar-hi 3 castells de 7, com ja vam fer a Torredembarra el passat 24 de juny, avui fa un mes. Un d’ells sembla que podria ser el 5 de 7, l’altre el 4 de 7, amb l’agulla o sense; acompanyat d’un 3 de 7, segurament. El repte el tenim i el podem assolir però cal que aquest divendres siguem colla a assaig i que dissabte hi sigui tota a plaça. La marató de sortides ha fet que costi ser-hi tots, com és natural, però dissabte és molt important que vingui tothom si volem tornar a fer castells de 7 i mig. Comptem amb tu!

Com diu la cançó, una mica kischt: Que el ritmo no pare no pare no! :-)))


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada