divendres, 29 de juny del 2012

Tenim 5!


Que siiii! Que és un 5 de 7! Felicitats colla!

Tal com havia pronosticat l’enquesta que vam fer en aquest mateix blog, amb més d’un 60 % de bons “pitonisos”, tenim 5 de 7 com a primer repte superat després de tenir assegurats el 3 i el 4 de 7.

Ara toca anar-lo assolint periòdicament. Però per fer-ho en cal seguir creixent més en castellers de pinya, augmentar els cordons de pinya pròpia. La fita seria tenir bon peu per a poder fer sempre el 3 i el 4 de 7 en solitari, la qual cosa ens permetrà disposar d'un bon peu per aquest 5 de 7 i, per tant, poder-lo sovintejar.

Fa poc més d’un any, per poder avançar, necessitàvem fer canalla. La vam fer. Més tard, necessitàvem afinar i fer tronc per créixer, des de baixos a quarts/quints. Vam fer i afinar tronc. Ara estem en un punt que, per seguir creixent, ens cal més pinya. Estem convençuts que farem més pinya.

A l'assaig de dimecres passat van començar dos nous castellers. Qualsevol persona que no en tingui ni idea de castells pot començar a fer-ne, pot venir i conèixer com es fa una pinya i, si té mides, aptituds i ganes, provar de pujar. Et convidem a trencar barreres i a acostar-te a un dels nostres assajos on experimentaràs sensacions castelleres en pròpia pell.

Un perfil més bo del 5.

A partir d’avui 29 de juny i fins divendres 17 d’agost assajarem a la plaça de la Vila. Una plaça que, essent la més castellera, té una màgia pròpia indiscutible que tots viurem aquests propers assajos i fins arribar a les actuacions de la FM 2012.

Anem amunt!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada