dimarts, 19 de juny del 2012

A la pell, la camisa...

... al cor, la Jove!
Aquest és el lema de la campanya de promoció de la colla d'enguany. Un lema que vol transmetre el valor del sentiment casteller i les intenses vivències que comporta el participar en una colla, fent castells, que es viuen en la pròpia pell. La imatge de la campanya ha estat dissenyada pel creatiu vilafranquí Gerard Fernàndes Fort, qui altres vegades ja ha col·laborat amb la Jove de Vilafranca.

Entre els actes de promoció hi ha les visites als diferents barris de Vilafranca, que portaran assajos castellers de proximitat cada dimecres a diferents places, oberts a tothom que vulgui conèixer de prop els castells. Així, demà dia 20 de juny serà el primer assaig, que tindrà lloc al barri de Sant Julià, a la plaça de la Sardana, a les 20:30 h i seguirà amb dimecres 27 a la Barceloneta-Sant Magí, a la confluència del carrer Subirats amb la C-15, davant de la benzinera Penedès. Tots els assajos els podeu veure en el quadre següent:

A més, a partir del divendres 29 de juny, deixarem d’assajar a l’Escorxador i, com l’any passat, ho farem al centre, a la plaça de la Vila, a les 20:30 h del vespre la canalla i a les 22 h l’assaig general. Atenció perquè aquest proper divendres 22 farem assaig conjunt amb els Nois de la Torre a Torredembarra.

T'animem a venir a conèixer un dels nostres assajos. El més segur és que trobis el teu lloc a la colla.

Com a novetat d'enguany, destacar una diada castellera de nova creació on actuarem acompanyats dels Castellers de Castelldefels i dels Castellers de Solsona, el dissabte 30 de juny a les 7 de la tarda, a la plaça Jaume I. Aquesta diada castellera es promocionarà com a diada itinerant i cada any es farà en una plaça diferent de la Vila, d’acord amb la intenció de la colla d’apropar els castells a molta gent.
Ens veiem als assajos.

Anem Amunt!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada