divendres, 8 de juny del 2012

5d7, proper repte?

L'únic intent de 5 de 7, novembre de 2011.
Fa uns dies vam penjar una enquesta al blog on es preguntava quin serà el nostre proper repte que assolirem. Un 68 % va votar convençut que serà el 5 de 7 mentre les altres opcions (4 de 7 amg l'agulla, 3 de 7 per sota i dos pilars de 5 alhora) quedaven molt lluny. Per què aquest convenciment en assolir el 5 de 7?

En primer lloc, pensem que influeix el fet d'haver-lo assajat bastant i haver-lo provat ja a plaça, sense èxit, el novembre passat. Sembla que no hauria de ser difícil tornar-lo a provar ja que, de fet, enguany el tenim més treballat i amb més possibilitats de canvis al tronc i als poms de dalt. Però tenim un punt feble: la pinya. S'ha pogut assajar poc perquè cal màxima assistència per provar aquests peus, cal més gent i més preparada i que sàpiga exactament com treballar. Per tant, hem de fer feina i dirigir els nostres esforços en aquest sentit.

En detriment de les altres opcions, hem assajat molt poc el 4 de 7 amb l'agulla i gairebe gens el 3 de 7 aixecat per sota. Els dos pilars de 5, que si que hem assajat, no hem mostrat a plaça prou regularitat amb el pilar de 5 a soles com per portar-ne dos alhora: només n'hem descarregat un.

Un altre segon argument és la il·lusió i les ganes. Els castellers de la colla en tenim ganes, la canalla el va demanar per Fires... És un castell al que li tenim moltes moltes ganes. Per això, també, és preferència de la majoria de socis de la colla.

El 5 de 7 és el proper repte que assolirem? Depèn només de nosaltres, de ningú més. D'incorporar més gent de pinya, sobretot laterals i mans, cordó pur i dur. Al ser una colla molt novella ens falta aquest pòsit de castellers de pinya, aquest cordó de gent que es va consolidant amb els anys. Per això, tots hem de fer un esforç extra si volem veure el 5 de 7 descarregat els propers dies creixent per la part de la pinya.

Anem amunt, colla!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada