dimecres, 16 de novembre del 2011

14276: el número màgic!

El 12 de setembre passat, triàvem el número de loteria de Nadal d'enguany, el 14276. Estàvem entre aquest i el número que vam jugar l'any passat, però després de votar-ho per e-mails, vam decidir-nos per aquest: intuïem que era més maco.


Sense voler-ho, les xifres del nº de loteria de Nadal parlen del nou 7 de 6 amb 2 agulles


I ara, avui, ens hem adonat que el 14276 és un número màgic!!! Ens hem quedat de pedra, garratibats i amb la pell de gallina, quan hem comprovat que les xifres d'aquest número representen el 7 de 6 amb dues agulles!!! Llegit d'esquerra a dreta és "pilar (l'ú) de quatre, dos, set de sis!!!

No cal dir que quan el vam triar, al setembre, ni hi pensàvem a fer aquest nou castell. Ho vam decidir a finals d'octubre, fent castells a Solsona.

Ens ha semblat molt curiós i "màgic". A veure si, com a mínim, aquesta coincidència numerològica ens ajuda a acabar de vendre tota la loteria que encara ens queda. Anima't, encara tenim participacions i això fa pinta de què tocarà, no creus???

Nosaltres creiem en la màgia. Ens tocarà, segur!!!

P.D.: per comprar números màgics, podeu escriure al correu electrònic info@jovedevilafranca.cat o a la paradeta del mercat del dissabte que muntem els tres primers dissabtes de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada