divendres, 11 de novembre del 2011

Molta canya

Diumenge tornarem a anar amunt a Vilanova.
Estem arribant a la darrera actuació de la temporada, el proper diumenge a Vilanova i la Geltrú a la 40a. Diada dels Bordegassos, a les 12:30 h a la plaça de les Cols. Hi seran també els Minyons de l'Arboç, una diada amb colles del Gran Penedès. Ens fa molta patxoca ser a Vilanova aquest diumenge, gràcies a Bordegassos per pensar en nosaltres.

I hi arribem fotent força canya. Canya als assajos, portem dues setmanes amb proves de 5 de 7 molt maques, de 3 i de 4 de 7 i també proves del 7, en aquest cas nostre de 6 pisos... Hem descobert amb el 7 un castell de festa, de gaudir per la molta gent que hi puja i que pot combinar veterans amb debutants. Un 7 que ens dóna moltes possibilitats i amplitud de mires.

Canya també fora dels assajos. Tenim la dona més forta del Penedès a la colla: la Maria Llopart, quina màquina! Va guanyar el concurs Arrencaceps 2011, un concurs on hi van participar 4 dones i 2 homes de la Jove de Vilafranca. No tenim a mà el vídeo de la seva demostració de força a la prova d'estirada de tractor, realment espectacular... Crec que pel sopar de la colla de la setmana vinent sí que el projectarem i el penjarem aquí...


Els 6 participants de la Jove a l'Arrencaceps

Canya institucional. Hem visitat l'Ajuntament per enèsima vegada enguany, ens van rebre dos màxims representants. Vam parlar durant més d'una hora amb ells, en un ambient distès i cordial però també vam transmetre i explicar algunes realitats amb molta claredat i convicció. I amb dades contundents. Les sensacions que vam rebre van ser prou bones però ara ja estem al cap del carrer...

Canya pel 2012. Per nosaltres ja hem fet l'any, tot i que diumenge anem a Vilanova a donar el màxim i amb ambició, però també sense córrer riscos ni forçar la màquina. Per l'any que vé estem preparant moltes novetats i si podem tirar endavant el nostre projecte 2012 podrà ser realment un gran any per la colla.

La Jove som colla canyera! Volem gent canyera! Anem amunt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada