diumenge, 31 d’octubre del 2010

Ja tenim web

Després d'uns mesos, finalment tenim la plana web de la colla activada: www.jovedevilafranca.cat. Encara falten alguns apartats per acabar, però en uns pocs dies estarà totalment enllestida.

De moment, és una pàgina senzilla i intuïtiva, que enllaça amb tota la comunitat virtual de la colla a la xarxa. Serà una pàgina activa, funcional, que no es quedarà amb el que hi ha ara. Mica a mica, amb l'ajut de la gent de la colla, farem que sigui una pàgina atractiva i que tingui algunes funcionalitats pròpies de la Jove de Vilafranca. 

Volem agrair a l'Emili la gran tasca que està fent amb la web, robant hores de son ja que va molt enfeinat amb la nova feina. També a la seva parella, l'Íngrid, una autèntica devoradora de bits que col·labora amb el facebook, el twitter i les fotografies de la colla. A l'Enric, per haver creat un xat de la colla que ja comença a fer xup-xup. Al Manel, per fer aquest blog a estones i sense cap més pretensió que fer arribar la veu de la colla arreu. 

I també, molt especialment, a tots i totes que feu ús d'aquestes eines a la xarxa, que li doneu vida i que formeu la comunitat virtual de la colla, que cada cop ha de ser més i més gran. 

La Colla Jove és això i més. Anem amunt!!!

1 comentari:

  1. Hola,

    Acabo de veure que no us presenteu el dia 7 a plaça a Vilafranca? COm és això?

    ResponElimina