dissabte, 2 d’octubre del 2010

On estem?

On estem ara mateix? Aquesta pregunta segur que ens ve al cap tot sovint. 

Estem gairebé a punt de sortir a plaça, però sembla que el dia assenyalat no arribi mai. Volem sortir amb un llistó alt de castells per començar, castells de 7, decisió que tota la colla va votar fa cosa d'un mes al final d'un assaig. Castell o castells de 7 que, segurament, farem en solitari apujant encara més el llistó de la nostra pròpia exigència. Qui conegui el món casteller sap que això no és broma i que això és començar trepitjant fort.

I això per què? Doncs perquè volem que sigui marca de la colla Jove de Vilafranca el tenir castells tècnicament bons, treballar unes bones pinyes pròpies -felicitats a tota la pinya pel bé que està treballant als assajos amb molts castellers que mai abans havíen fet pinya-, tenir un excel·lent comportament a plaça,... Són, per nosaltres, uns mínims que hem de tenir i difondre des del primer dia que posem les nostres camises al carrer.

De moment, DIVENDRES VINENT DIA 8 D'OCTUBRE farem l'acte de LLIURAMENT DE CAMISES als socis i sòcies de la colla. Farà il·lusió tenir-la a les mans, però encara en farà més posar-se-la a l'innovador ASSAIG DE SORTIDA que farem l'endemà DISSABTE DIA 9 D'OCTUBRE, assaig que acompanyarem amb un dinar per a tota la colla a banda de jocs infantils, música, etc.

Tot i que ja fem una mica de goig, hem de seguir sumant més socis i sòcies a la colla i, per això, convidem a tothom que tingui ganes de viure tot això en primera persona, de sentir-se algú en una colla castellera diferent, que vingui i ho provi als assajos de l'Escorxador cada dimecres i divendres al vespre.

Joves! Anem amunt!!!   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada