dissabte, 16 d’octubre del 2010

Colla mediàtica

Ningú podrà dir que no som una colla mediàtica. De fet, en això n'hi ha molts que ho alaben i molts que ho critiquen. Hem sentit algun periodista que deia que no trobava bé que es parlés d'una colla sense haver fet castells a plaça, com és el nostre cas. Però la realitat és que avui, en els temps actuals, el màrqueting, la projecció i difusió d'una idea té una importància cabdal en qualsevol àmbit humà.
Per suposat, també en els castells. Fixem-nos, per exemple, en com el Concurs de Tarragona ha canviat la seva difusió els darrers anys, o en com el s programes televisius sobre el fet casteller prenen una estètica i uns continguts atractius. També en tantes i tantes colles que es trenquen el cap en campanyes, logotips, viatges, etc. i en fan una difusió fortíssima i, també aprofitant els canals d'internet, plens d'oportunitats.

La Jove de Vilafranca ho tenim clar i aquest fet, juntament amb d'altres com el ser de la plaça de Vilafranca, etc. es pot atribuir que hàgim tingut presència important en molts mitjans sense haver fet, a hores d'ara, cap castell. Portades al 3 de vuit i al 7 dies, per exemple, avalen això. També l'aparició a les notícies de Ràdio i TV de Vilafranca i la nostra presència a la xarxa, amb el facebook que treu fum, el twitter, el youtube, la web que ja està a punt d'estrenar-se, el xat de la colla que s'acaba de posar en marxa...

 

Que tothom tingui clar que el dia que sortim a plaça serem mirats amb lupa i, si tot va bé, el ressò mediàtic també serà important. Per tant, Joves, cal que tinguem tots molt clar que d'aquí a tres setmanes, el dia 7 de novembre, tenim un alt compromís amb la colla. Sabem el que volem i sabem que és difícil, tots hem de prendre el màxim de participació de tothom perquè la Colla Jove Xiquets de Vilafranca comenci a caminar amb pas ferm i èxit. 

Comptem amb tots i totes!!! Anem a fer història!!!

 

1 comentari:

  1. Ei gent!!!, enhorabona per la iniciativa d'una nova colla a Vilafranca... a veure si algú li fot canya als verds!!!!, ens veiem el dia 14 a Manresa... que us esperem amb castells de set!!!

    Sanmi

    ResponElimina