dijous, 4 de novembre del 2010

La roda de premsa d'ahir

La roda de premsa d'ahir va començar amb una felicitació a tres colles concretes: els Castellers de Vilafranca, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sants, ja sabeu el perquè. Dilluns passat van tornar a fer gran la plaça de Vilafranca, van venir a superar els seus límits (en el cas dels nostres veïns a superar els límits del món casteller) i els van superar. És la màgia de l'anomenada "més castellera", on tot és possible si s'ha fet la feina que cal fer a assaig, evidentment. A més, el passat cap de setmana llarg també es va poder veure clarament quina és la realitat castellera present a la vila.

La sala es va omplir de castellers de la Jove i buidar de mitjans de comunicació. Alguns van trucar per excusar la seva presència ja que es veu que coincidia amb un altre acte on hi havíen de ser tots. Ja se sap que avui en dia, amb un correu electrònic s'envia la info i punt. Pèro per nosaltres era molt important dir tot el que volíem dir en públic, alguns mitjans -no tots- ho podràn recollir.

La notícia bomba va ser anunciar que no sortíem el dia 7 de novembre a Vilafranca, decisió que va ser presa per unanimitat de la colla a l'assaig del darrer dimecres 27 d'octubre en veure que no teníem els castells de 7 pisos amb prou garanties, sobretot l'actuació clàssica de set, el nostre mínim autoimposat per sortir a Vilafranca. Aquest és l'únic motiu ja que des del primer dia hem dit que no sortíriem amb castells de 6 pisos i, sobretot, mai a la nostra plaça. Per respecte a l'afecció vilafranquina i a la plaça.

També vam anunciar que sortirem el proper 14 de novembre a Manresa, on hi anirem a portar castells de 6 i no hi descartem provar alguna cosa superior. Actuarem convidats pels Tirallongues de Manresa i, també, amb els Castellers del Riberal. Aquest serà el nostre debut a plaça.

Ens emplacem a presentar-nos a la vila la primavera de l'any vinent, a inicis de temporada. Treballarem tot l'hivern amb aquest objectiu.

A més, vam fer una clara exposició de la situació actual de la colla i de les línies de treball pels propers mesos que esperem que siguin positius.

Podeu veure un vídeo d'unes paraules de la intervenció del Cap de Colla, Albert Hill "Tapi".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada