dimarts, 3 de maig de 2011

I fem tallers

Durant la setmana passada, hem fet tres tallers d’iniciació als castells per a nens i nenes de 3er. i 4rt. curs de l’Escola Pau Boada. En total, uns 120 nens i nenes han pogut conèixer de primera mà els castells, tant en la seva part teòrica -acompanyada del visionat de vídeos- com en la seva vessant més pràctica, participant activament en petites construccions i jocs. Una dotzena de monitors de la colla van ser presents en les diverses sessions.

Una novetat és que cada nen i nena va rebre, al final del taller, un diploma acreditatiu d’haver fet el taller d’iniciació als castells, signat pels responsables de la colla. Sens dubte, serà un bon record d’una activitat especial per a molts dels alumnes, potser el primer diploma de la seva vida.

Volem donar les gràcies als responsables de l’escola que, des de bon principi, van donar suport als tallers. La valoració de l'activitat és molt positiva.

També un reconeixement a tots els monitors de la colla que s'ho estan treballant d'allò més.

Seguim intentant promocionar el fet casteller i donant oportunitats a tothom per iniciar-se i conèixer el món casteller de manera directa i participativa.

Amunt els tallers!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada