dilluns, 25 d’abril de 2011

4 de 7 descarregat!!!

L'hem assolit: el 4 de 7 descarregat, al tercer intent després de dos primers intents molt dignes, intents desmuntats amb dosos col·locats. El PRIMER CASTELL DE 7 PISOS DE LA COLLA!!!

Hem estat fidels al nostre compromís de sortir a Vilafranca amb castells de 7. Només va poder ser el quatre, però per dintre tots sabem que el 3 de 7 també el tenim a punt, el portarem per Fires de Maig. Allà hi anirem, si no passa res, a intentar assolir la primera clàssica de set de la colla. Aquest és el proper objectiu.Gràcies a tots i totes pel vostre esforç durant els assajos i col·laboració en tots els actes del dia de Sant Jordi que vam fer, un èxit tots ells. Des de la parada de roses i llibres fins a la festa de presentació de la nit, amb els amics del grup N'CRISI (per a molts, tot un descobriment) que fins i tot van tocar un tema amb els grallers de la colla: el Josep Fletas de Torrelles (component de N'CRISI), en Pep "Qui" de Sant Quintí i l'Albert de Vilafranca... Moment casteller del concert, seguit d'un flaix posterior en què la sala CASINO va fer el crit de la Jove: Amunt!!! Amunt!!! Amunt!!!

Gràcies també als Nois de la Torre per ser a Vilafranca i fer-nos costat. Bon rotllo i germanor entre les dues colles. Ens retrobem aviat!

També, ben aviat, material multimèdia per aquí... Al face de la colla ja en trobareu bastant. Estem seleccionant la millor foto per fer-ne una tirada de posters.

ATENCIÓ: Esteu tots atents al face i web de la colla perquè es possible que hi hagi una sorpresa ben aviat, els propers dies. Les emocions no paren amb la Jove...

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada