divendres, 15 d’abril del 2011

Motiva't!!!


Estem ja a pocs dies de la presentació a Vilafranca, a casa nostra i amb els nostres. Pots mirar-ho al comptador de la nostra pàgina web.

Serà el dia de Sant Jordi, hem preparat un munt d'actes per aquest dia.

Estàs motivat? La motivació és la causa que explica una determinada conducta, sobretot el motiu pel qual una persona es comporta d'una manera o l'interès que la porta a intentar aconseguir algun objectiu.

La Jove de Vilafranca té l'objectiu clar: assolir els nostres primers castells de 7, el 4 i el 3 de 7. Veient els assajos, és factible. 

La colla, en general, està motivada. Sabem que el dia 23 podem fer un altre pas, dintre dels petits passos que ja hem anat fent com a colla. Un pas més que ens pot obrir moltes portes que fins ara s’han mantingut tancades. El pas més ferm que podem arribar a fer a dia d’avui.

Mira’t aquest vídeo i motiva’t!!! Tenim l'objectiu clar i estem fent bona feina.  No dubtis: ho podem assolir! Salta, balla la cançó, tanca els punys ben fort, alça’ls i crida ben fort: AMUNT!!! AMUNT!!! AMUNT!!!   


Com al vídeo, els objectius, per difícils que semblin i per petit que sigui un, si ens els creiem i els volem assolir, podem fer-ho!!! 

Ho tenim força bé. La Jove de Vilafranca, amb tu, pot fer-ho tot!!! Anem amunt!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada