dissabte, 14 de maig de 2011

Diada de Fires.

Ja la tenim aquí: la primera diada on coincidirem les tres colles vilafranquines, així ho destaquen ja alguns mitjans. A banda dels castells que porti en cartera cadascuna, la imatge de veure tres colles de Vilafranca a plaça no passava des de mitjans dels anys vuitanta, quan ja va existir l’efímera però impactant Colla Jove de Castellers de Vilafranca, colla que va assolir en molt poc temps uns castells d’un nivell gens menyspreable, sobretot per l’època ens què ens trobàvem. D’haver reeixit, hagués pogut ser, sens dubte, una colla gran.

Avui per avui, però, som la Colla Jove Xiquets de Vilafranca els que oferim una “tercera via” a l’afecció castellera tan entesa, passional i incondicional de casa nostra. Som la tercera colla, tenim l'orgull per ser d’on som però també  caminem amb molta humilitat. Fins ara hem fet petits passos que ens han anat afermant però no podem badar, hi ha molta feina a fer i també moltes victòries per assolir.


Sabem que molta gent està amb nosaltres, es va veure per Sant Jordi, per exemple. Ens cal, i molt, el suport de la gent de casa, de l’afeccionat, de l’amic... Com tota colla castellera, necessitem el caliu de l’afecció per anar endavant i fer millors castells cada vegada i aquest suport ja el vam notar el passat 23 d’abril.

Si l'actuació de demà va com els assajos dels darrers dies, no dubteu que tenim la clàssica de 7 a l’abast. Si ho fem, assolirem 3 castells nous per la colla el mateix dia, no és tasca fàcil. Si no ho podem fer, almenys que sortim de plaça amb un parell de castells nous al nostre currículum. En calen, sobretot, mans a les pinyes, en això anem justos. Per això hem de convidar amics, familiars, coneguts... Després anirem tots junts a dinar a l’annex al pavelló d’hoquei, serà un altre dia de castells i festa.

Demà diumenge, anem amunt!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada