dimarts, 18 de desembre del 2012

Un punt.

Una de les propostes de local que sembla que perd posicions.
Ens trobem en un punt que marcarà el futur de la colla de manera evident.

Hem acabat temporada amb el darrera activitat de pes, el passat 24 de novembre, el sopar de final de temporada que vam celebrar a una nau del carrer Comerç i que es va presentar com a possible futura seu social de la colla. Una festa que va portar moltes sorpreses, moltes, i que va ser preparada en el temps record d’una setmana perquè el principal desig de la Junta era que la colla ja pogués tastar la proposta de local.

Cal agrair la immensa feina que van fer tots els col•laboradors/es, feinada en només 4 dies per preparar tot el sopar per 176 persones i tota la festassa que es va poder viure. Molt i molt bé! Moltes gràcies!

Ja en portem tres edicions: a la pista poliesportiva de Vallbona d’Anoia, la primera; al Centre Cultural Rociero de l’Espirall, la segona; i aquesta al barri del Molí d’en Rovira de Vilafranca-. Remarcable el fet que, per primera vegada, tinguéssim un representant de l’Ajuntament al sopar. Molt contents de què l’alcalde Pere Regull, casteller dels de “tota la vida”, fos qui ens acompanyés en aquesta primera (i esperem que no última) ocasió.

Aquest punt que marcarà el futur és, sens dubte, el possible nou local, la nova seu de la Colla Jove. Un punt en el que hi estem dedicant molts esforços i moltes hores i que caldrà que impliqui a tota la colla, del primer soci a l’últim que ha arribat a la colla. Com es va veure a l'assemblea extraordinària de divendres passat, el suport al projecte va ser unànime i no pot ser d’altra manera: hem de ser-hi tots si volem aixecar aquest ambiciós projecte.

Un local que ha de ser representatiu, emblemàtic, dinàmic i moltes coses més que encara s’han de definir. Un local pel qual estan sorgint ara algunes alternatives, iguals i/o millors, i que la Junta està acabant d'estudiar i definir. Un local que ens fixarà en un mapa i, per fi deixarem de ser una colla tan itinerant sense que això faci que ens tornem estàtics). Un local que ens obrirà moltes possibilitats, nous camins, noves coneixences, si ho sabem fer bé.

Serà un punt i a part, un punt i seguit, un punt d’inflexió, un punts suspensius, un puntàs, un puntal,... serà el que serà, però serà un punt que canviarà la inèrcia de la colla, segur. I l’ha de canviar a millor, pregunteu a les colles que els hi ha passat quan han engegat un local propi. Res serà igual en el futur, segur. Hem d’estar preparats pels canvis i la Colla Jove compta amb tothom per tirar-lo endavant, per anar a millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada