divendres, 28 de desembre de 2012

Coses d'aquest Nadal.

Estem en plenes festes de Nadal. Són dies de família i amics, d'enfortir lligams entre els nostres éssers estimats.  

Avui, dia dels Sants Innocents, algunes colles castelleres han llençat les seves innocentades o bé n'han estat protagonistes involuntaris. N'hi ha per tots els gustos, des de colles rivals que es fusionen fins a colles que es venen el seu local. Nosaltres, però, ens hem mantingut al marge de fer-ne cap, tot i que en algun any anterior ja n'hem sigut protagonistes en algun mitjà.  Digueu-nos sosos!

Aquí al costat podeu veure la postal de Nadal d'enguany, dissenyada per l'Àngela Valls. La felicitació ha estat una realitat gràcies a la botiga de menjars per emportar Rostisseria Ca La Vicky.

La setmana passada, canalla i responsables de la colla van repartir aquestes postals de Nadal entre diversos comerços vilafranquins. Més de 2.000 postals en total. És una forma d'agrair-lis, a totes aquestes botigues i comerços, el seu suport durant tota la temporada, que no és poc, sinó molt i molt valuós, amb aportacions per sorteigs, àpats, materials... També els socis de la colla l'han pogut recollir en alguns comerços i durant el caga-tió que va tenir lloc dissabte passat.

L'activitat nadalenca de la colla es centra ara en algunes activitats: el proper dia 4 de gener, tarda de patinatge i inflables. A partir de les 16 h de la tarda i fins les 17 h, tenim pista de gel reservada per a la canalla i monitors de la colla (ja es va fer l'any passat amb notable èxit). La novetat d'enguany és que, després de patinar, hi haurà diversos inflables a la Rambla i tota la canalla que hagi patinat podrà passar una estona saltant i brincant de valent. Tot això és possible gràcies a la col·laboració de l'associació de comerciants Centre Vila.

L'endemà dia 5 de gener, els reis ens visitaran per una estona (tenen una nit molt atrafegada). Tota la canalla està convocada a les 20:00 h al local del Centro Cultural Rociero de l'Espirall, on podrem gaudir de la visita de ses majestats. No us ho perdeu.

També, la setmana vinent, durant el dies 3, 4 i 5 de gener, es repartirà el CALENDARI 2013 de la Jove, en versió paret i butxaca. Enguany la fotografia escollida és la que va sortir a la portada d'alguns diaris el passat diumenge 14/10, on es veu el 4 de 7 desmuntant-se enmig d'una munió de gent i les ensenyes nacionals basca i catalana que baixen del sostre. L'hem escollit perquè creiem que va ser un fet espectacular i amb un ressò mediàtic molt gran. Agraïm la col·laboració als dos comerços que han fet possible tornar a fer el calendari de la colla: Cafetería Restaurant Kroxan i Tapisseria Hill.  

El calendari es distribuirà gratuïtament per les fleques de Vilafranca i dels pobles del Penedès. Esperem que us agradi.

Calendari de paret 2013, repetim la bona experiència de l'any passat.

Esperem i desitgem que aquestes festes us segueixin provant molt i molt i molt. Desitgem i esperem que l'any vinent, 2013, sigui un any molt positiu i bo, tant en els temes personals com en els castellers. 

Molta sort i felicitat, èxits i castells.


   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada