divendres, 5 d’octubre del 2012

Pallapupas.

Fa uns dies l'ONG Pallapupas, els pallassos d'hospital, va contactar les colles castelleres per fer una activitat el proper dia 7 d'octubre. Evidentment, hi ha el Concurs de Tarragona, gran cita que aplega una gran quantitat de colles i afeccionats. Ho teníen difícil poder fer quelcom de ressò al coincidir les dues dates.

Gairebé per curiositat, el relacions públiques de la colla va contactar amb ells per preguntar el que volíen fer. Ens van explicar la festa i ens va agradar, sobretot, els valors que compartim com a castellers amb els Pallapupas. Ens va sorprendre també el seu tarannà absolutament passional i entregat a la seva feina i el seu immens agraiment si podíem fer alguna cosa amb ells, ni que fos un sol pilar de 4.

Ens vam dir: per què no? Nosaltres no anem a Concurs, tot i que alguns castellers ja tenien planificat anar-hi acompanyant alguna colla o com a espectadors, el gruix de la colla no. Preguntem-ho a l'assaig si la gent ho veu amb bon ulls...

I així va ser. Diumenge serem al Zoo, uns quants castellers de la colla participarem en una visita a aquest espai i farem un pilar amb/per ells, en posarem uns nassos de pallasso i ens farem una fotografia. Passarem un matí distès, un matí solidari, un matí per reflexionar també, mentre escoltarem les notícies que arribin de la TAC i gaudrem d'una activitat castellera diferent.

Volem agrair a Pallapupas la seva invitació i a l'empresa d'autocars MON-BUS el fet que possi un autocar de manera gratuïta per a poder desplaçar-nos a Barcelona. Tot un detallàs.

Moltes gràcies, pallassos d'hospital, per tota la gran tasca que feu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada