dilluns, 30 de gener de 2012

Engeguem motors.


El motor de la Jove de Vilafranca a punt d'engegar.

Que potent i genuí que és el verb engegar!!! Res de posar en marxa, començar o iniciar. En-ge-gar! Dóna idea de potència, de moviment, de motor, de màquina, de producció, de dinamisme, de bon acoblament de les peces, de combustible...
 
I que volem produir: no cal dir-ho, castells. Molts castells! Els de l’any passat els volem repetir tots, i afegir-hi castells anomenats de 7 i mig: el 5 de 7 que ja vam portar a plaça l’any passat, per exemple. I altres de nous. I treballar amb l’objectiu llunyà dels castells de vuit, que arribaran quan hi siguin, potser d’aquí uns anys o d’aquí uns mesos, però no tenim cap pressa.
 
Per això, ja fa tres setmanes que assagen canalla i quints. Quina diferència amb l’any passat!!! Teníem molt poca canalla, poquíssima!!! Enguany ja partim amb un equip molt maco de nens i nenes, de nois i noies, motivats per fer castells amb la colla. Sou genials!!!
 
Com també genial és l’equip que fa possible aquests assajos tan divertits i profitosos per als més petits. Moltes felicitats a tots i totes per la gran feina que s'està fent dia a dia. És una passada com ho porteu!!! Que segueixi igual durant tot l’any!!!
 
Aquest divendres dia 3 de febrer, a les 22 h, a la Sala d’Actes de l’Escorxador, engeguem els assajos de la Colla Jove de Vilafranca. Recorda que:
 
  • Si ja ets soci: “no hase falta disir nada más”, sabem que et mors de ganes... Ho sabem!

  • Si no has vingut mai: només cal que vinguis amb ganes i bon rotllo, una camisa vella i, si en tens, una faixa. La resta ho posem nosaltres.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada