dimarts, 3 de gener del 2012

Calendari-Pòster del 7 de 6 amb agulles.

La Colla Jove de Vilafranca hem editat 6.000 exemplars d’un calendari en format Din A3 amb imatges del 7 de 6 amb agulles, assolit el passat 13 de novembre a Vilanova i la Geltrú. La colla ha decidit editar contingut gràfic d’aquest castell amb motiu de què és una estructura inèdita i que té la particularitat de ser el primer castell amb dues agulles de la història castellera.


No et quedis sense el teu exemplar del calendari-pòster.

Els calendaris-pòster es distribuiran gratuïtament entre els socis i sòcies de l’entitat, colles castelleres i entitats i empreses col•laboradores. A més, per arribar al màxim de persones i afeccionats castellers, es podran trobar en diverses comerços i fleques de Vilafranca i comarca a partir d’aquest dijous dia 5 de gener i fins que s’exhaureixin.

L’edició d’aquest calendari és possible gràcies al patrocini de Q8 Benzinera-Restaurant, situada al polígon Clot de Moja, al costat de l’hotel Basic. La benzinera-restaurant Q8 serà el punt de distribució de calendaris més important ja que en disposarà d’un miler per a clients i amics.
La Colla es troba en període de vacances nadalenques i engegarà els assajos de canalla el proper divendres 13 de gener a les 20:15 h a l’Escorxador.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada