dilluns, 12 de desembre del 2011

Sorra i glaç.

Setmana passada de sorra i glaç. De la sorra del desert marroquí al glaç de la pista de patinatge de la Rambla, instal·lada novament per l'Associació Centre Vila durant les festes de Nadal.

Sorra. Del 4 al 9 de desembre, s'ha dut a terme el Raid Maroc Challenge 2011 que és un raid solidari amb el qual hi col·labora l'Association des générations solidaries, associació que treballa per millorar la qualitat de vida de les zones rurals del Marroc. Durant el raid s’ha recollit material i fons pels projectes d’ajuda a pobles aïllats i escoles rurals de la zona d’Erfroud, una de les menys desenvolupades del Marroc.



El Renault 4 F6 amb l'escut de la Jove de Vilafranca als laterals.


La modesta col·laboració de la colla amb l'equip Clac i Rum, dels pilots Xavier Ocaña i Joan Puig, s’ha vist reflectida amb la impressió de l’escut de la colla a la carrosseria del Renault 4 F6 que ha cobert els 414 km del Raid, des de Tarifa a Essaouira.

Els pilots en plena acció sobre la sorra marroquina.

Glaç. 25 nens i nenes de la Colla Jove de Vilafranca va celebrar, aquest passat divendres dia 9 de desembre a la tarda, una sessió de patinatge a la pista de gel del Centre Vila. Durant més d’una hora, els menuts de la colla castellera vilafranquina van poder riure i jugar a la pista gelada. Els van acompanyar els seus monitors tècnics de canalla i diversos pares que no es van voler perdre les evolucions i les rialles dels petits. Es dóna la circumstància que dues sòcies de la colla són monitores de la pista de gel i van poder demostrar també les seves habilitats damunt els patins.


El grup de valents patinadors de la Jove.

Tot seguit, tota la canalla i l’equip de monitors es va desplaçar al Mc Donald's de Vilafranca per gaudir d’un merescut berenar, seguit de jocs infantils. Volem agraïr a aquest establiment i al l'associació Centre Vila la seva col·laboració.

La canalla de la Jove de Vilafranca aturarà els assajos durant aquestes festes de Nadal i els reprendrà el proper divendres 13 de gener de 2012 a les 20:15 h a l’Escorxador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada