dimecres, 19 de gener del 2011

Junta Jove 2011-2012

Tenim nova Junta de la Colla Jove de Vilafranca!!! 

33 atrevits i atrevides treballaran directament per a la consolidació i l'enfortiment de la colla. Podeu veure l'organigrama aquí.

Aquesta és la força de la petita Colla Jove de Vilafranca: tots vosaltres, tota la gent que ha anat venint durant l'any, tota la gent s'ha fet soci, que té el seu carnet a la mà i la seva camisa damunt el pit. Tota la gent que ha estat allà, que ha cregut que pot ser possible una manera de fer castells diferent, oberta i fresca, moderna i tradicional alhora.

Tota aquesta gent, tots vosaltres, heu empès per poder fer una Junta de tots que treballarà per a tots i amb tots. Ja vam explicar com funcionaríem i, tot i que és una Junta gran, serà una Junta àgil, amb el treball en comissions obertes i de "quita y pon". Farà falta fer molta feina i tenir molta paciència enguany, però si no defallim i anem al nostre pas, els fruits arribaran.

Comptem a tothom per fer que no s'aturi tot el que hem assolit en només vuit mesos. Si seguim com l'any passat, podem aconseguir moltes coses. Ànims i endavant!!!

Jove: Anem Amunt!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada