dimarts, 25 de gener del 2011

Anem A VALLS!!!

Sempre estem cridant "anem amunt", el lema de la colla, i ara resulta que diumenge vinent, ni que sigui per una vegada, no anem amunt si no que anem a Valls!!!

La segona sortida de la colla, després de la primera de Manresa (el cor de Catalunya, salutacions als Tirallongues) serà a Valls (el bressol dels castells)... Déu n'hi do l'arrencada que tindrà la colla, això ja quedarà per a la nostra història.

Ara, i ho diem seriosament, hauríem de mirar i de fer tot el possible per què la tercera sortida de la colla fos ja a Vilafranca, cosa que voldria dir que tenim els castells bàsics de 7 pisos al nostre abast. Els assajos, per portar-ne només tres, van prou bé però ens falta millorar en canalla i en pinyes. Així, doncs, cal que tots fem un esforç per trobar més canalla i més castellers de pinya. A aquest efecte, el cap de pinyes, ja va anunciar ahir que s'està preparant un proper taller de pinyes per a la nova gent que ha vingut a la colla i tota la que vindrà els propers dies, si segueix la tònica amb la que hem començat l'any.

Recordeu, a Valls hem d'intentar ser 120 socis a plaça. Als assajos d'aquesta setmana es donaran, una vegada més, les instruccions necessàries per saber que i com hem de fer les coses el proper diumenge. Serà una trobada de colles molt bonica, sobretot per a tothom que fa poc que fa castells. Podrem viure la màgia dels castells en un lloc, també, màgic: a Valls.

Volem gaudir de les festes de la Candela, formar-ne part. No ens ho perdem!!!

Ni que sigui per una vegada cada 10 anys: a on anem Joooveeee: a Valls!!! a Valls!!! a Valls!!!

El darrer informatiu en el que hem aparegut a TV Vilafranca el podeu veure aquí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada