dimarts, 7 de setembre del 2010

Valoracions...


Volem valorar com ha anat la Festa Major 2010.

Sens dubte, ha estat una bona FM, amb bones processons, castells i actes per a tothom. La Colla Jove Xiquets de Vilafranca no hem arribat a temps per ser-hi presents, llàstima. Però ens hem fet veure amb la cinquantena de samarretes que teníem repartides entre diversos membres de la colla.

El 29 va ser espectacular. Ens vam reunir davant del Lizarrán i vam veure passar tota la cercavila. Després vam anar a veure l'excel·lent actuació de les altres dues colles locals, molt consolidades a les seves posicions:,l'una capdavantera total i l'altra, colla de vuit total entrant al Concurs a l'últim respir. Però nosaltres vam refermar el nostre projecte durant tota la FM, parlant amb molta gent i també, trobant-nos amb molta gent que ens preguntava... L'apoteosi va ser sortir als versots dels Diables, en una estrofa del tradicional "sóc diable, sóc dolent...". Això reafirma la importància que se li dóna al nostre projecte i ens ha d'esperonar a anar amunt. Qui coneix Vilafranca sap que és així.

La gent desconeix moltes coses de la nostra colla. Hem de fer un esforç per explicar-nos amb mètodes altament eficients i directes: el boca a boca i internet.

Hem d'explicar bé el perquè fem la colla ja que nosaltres ho sabem i ho vivim, però fóra de nosaltres es desconeix, sobretot per desinformació i opinions tergiversadores externes. Posarem esforços en explicar bé tot això les properes setmanes i, demanem a tothom de la colla a fer-ho també. Als que no sou de la colla us demanem que tingueu orelles i ment obertes per escoltar-nos.


Res més, simplement esmentar l'assaig espectacular del passat divendres dia 3 de setembre a Vallbona. Sens dubte, aquest assaig quedarà escrit en la història de la Colla Jove de Vilafranca i serà objecte d'un proper escrit en aquest blog.

2 comentaris:

  1. La festa major a tots els integrant del la colla ens a donat més vida, es va veure el assaig de Vallbona que cada dia hi ha més il.lusió i moltes ganes de fer castells. Cada cop els assaigos hi ha més ganes de fer coses i tirar endavant la Colla Jove de Vilafranca. Una colla moderna i amb tradició. Felicitats a tot per la feina ben feta, desde el primer a l'ultim.Anem Amunt!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Estem aconseguint una cosa tan senzilla com poc corrent: fer dels castells un motiu de reunió, de gent, d'esforços, d'amistat i de felicitat. De molta felicitat.
    Per molts anys, Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca.

    ResponElimina