dimecres, 27 de febrer del 2013

Actualitat moguda.

Encara que ens trobem a un mes de l'inici de la temporada castellera, prevista per a principis d'abril, l'actualitat de la colla està ben moguda.

Els assajos ja han començat a primers de febrer, de canalla els dimecres i divendres i també molta gent que s'hi acosta el divendres als generals. De moment, força bé, temps per gaudir aprenent i fent proves que, sovint, durant la temporada no hi ha prou temps. Sens dubte, si vols començar a fer castells o provar posicions noves, aquests mesos de febrer i març són ideals!

Un altre tema: l'anhelat local social. El tenim molt a prop, a tocar. Estem a la recta final de poder tancar un acord però cal fer passos molt segurs per al bé de tota la colla, per no hipotecar el futur. De veritat, cal el suport de tots i totes per a tirar endavant aquest ambiciós projecte de futur. Si ho aconseguim impulsar, sens dubte, donarà molta solidesa al projecte casteller alternatiu que proposa la Colla Jove de Vilafranca.

Un altre tema que ens ocupa aquests dies i que va sortir al setmanari El 3 de vuit fa uns dies és el tema de Fires de Maig. Podeu llegir la notícia:

Notícia publicada a El 3 de Vuit el divendres 16/2/13.


Ara resulta que, l'any que ens toca convidar una colla a la Colla Jove de Vilafranca, les altres dues colles de la vila s'hi oposen, quan una d'elles sempre n'havia fet bandera d'aquest tema durant, almenys, els darrers 15 anys. El tema de fons és si la diada de Fires s'obre a colles de fora o no i la nostra colla, tenint en compte el caracter obert de la plaça vilafranquina del qual sempre en fem bandera, pensem que sí, que és una bona fórmula, pactada entre les colles des de fa uns anys, i que potencia la diada i el nom de la plaça de vilafranca. I és si tenim en compte que la visita d'aquestes colles no li suposa cap despesa a l'organitzador de la diada: l'Ajuntament. 

Quin problema hi ha en ser 4 colles i, a més, amb el pacte ja acordat de fer l'actuació a l'antiga? Perquè s'ha de canviar enguany i no l'any 2014, un cop cada colla hagi convidat alternativament i s'hagi tancat un cicle, tal i com es va pactar el 2011 amb el regidor de cultura? Bé, aquest vespre hi ha una reunió a l'Ajuntament de la qual esperem que en surti la solució a aquest "gran problema".

Ah, i recordeu els ASSAJOS:

DIMECRES: De 19:30 h a 20:30 h a l'Escorxador: només CANALLA.

DIVENDRES: De 20:30 a 21:30 h a l'Escorxador: CANALLA i de 22:00 a 23:45 h: TOTA LA COLLA

T'esperem! No tinguis manies i acosta't als nostres assajos que per provar no passa res!  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada