dijous, 24 de maig del 2012

Fi del primer tram.


Si, és una imatge de diumenge passat:
en primer terme, el nostre 4 de 7.
Com va dir ahir al final de l’assaig el cap de colla, tanquem la primera part de la temporada amb una nota de 10, o el que és el mateix, amb tots els objectius assolits. Hem fet la clàssica de 7, o sigui, els màxims castells que vam fer l’any passat i amb troncs diferents. Hem fet el 7 de 6 amb agulles a la plaça de la vila. I tenim un 5 de 7 al que ja li falta poc per anar a plaça. Tot just polir alguns detalls per dalt i tenir una pinya pròpia més nodrida.


Ara s’obre un segon tram de temporada que arribarà fins a la Festa Major. Un tram on treballarem nous castells que el mateix Cap de Colla ja va dir per la ràdio: el 5 de 7, la torre de 7 i el 4 de 8. Quins d’ells arribaran? No ens enganyem, són castells de nivell superior als que ja tenim, són castells difícils, sobretot els dos darrers. Per tant haurem d’esforçar-nos molt, treballar de valent, fer sacrificis i tenir molta paciència. Aguantar proves de tronc i treballar molt les pinyes: ara mateix, les pinyes són el pis que ens ha de fer créixer i l’objectiu primer de la colla ha de ser sumar castellers i millorar a nivell de les nostres pinyes.


La prova de 5 de 7 del superassaig del passat divendres va
ser molt positiva però encara hem de polir alguns detalls.

Aquest segon tram es presenta apassionant. Seguirem descobrint places i colles, per això som una colla que tot just té dos anys de vida. Descobrirem també el que significa participar a la Festa Major de Vilafranca, en primera persona. Molts dels nous castellers que han començat a fer castells amb la Jove de Vilafranca viuran una experiència tan intensa per FM que els farà castellers per sempre. I, com no, seguirem fent castells per divertir-nos i formant a nous castellers i castelleres que arribin a la colla.

Divendres recordeu que el futbol no canvia el nostre assaig. A les 22 h assagem, com sempre, al Pati de l’Escorxador. De reüll, entre prova i prova, anirem mirant el resultat a les pantalles gegants que munta el bar de l’Escorxador, a l’altre punta del Pati...

Us deixem amb la retransmissió televisiva de la Diada de Fires de Maig:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada