divendres, 13 d’abril de 2012

S'obre el teló...

Imatge promocional de la Cursa La Gran Follada 2012
...i apareixen uns castellers, amb camisa blau cel, pantalons blancs, en un espai obert al Polígon les Comes d’Igualada descarregant un castell entremig d’atletes aparellats que, acabada la cursa, fan pinya. Títol de la pel•lícula? La Gran Follada, la cursa popular per parelles; o també podria ser, la Jove de Vilafranca comença les actuacions del 2012.

Aquest any preveiem tenir, en total, una trentena d’actuacions. Per ser la nostra segona temporada en actiu, està molt bé. Tot i això, encara no tenim el calendari completament tancat. Estem ultimant els detalls d’una sortida important per qüestions de màrqueting, d’una sortida empresarial que, si surt, seria la nostra primera actuació d’aquest tipus i d'una possible sortida a Barcelona. També ens queda saber tot el tema de Festa Major ja que, de moment, ens han dit coses a títol individual però cap comunicació oficial sobre la participació de la Colla Jove a la FM.

El principal fracàs, però, sembla que seran els nostres intents d’organitzar dues o tres diades en pobles penedesencs. Des de la seva fundació, la Colla Jove té com a objectiu territorial estar molt presents a la comarca. Però ens costa molt convèncer els responsables d’aquests municipis que hem visitat de portar una diada castellera a casa seva. I ens fot moltíssim que en una comarca tradicional només es facin castells a la seva capital. Crèiem que és un dèficit greu, hi ha molts factors que l’expliquen i prometem fer-ne un proper article en aquest blog. Tot i així, encara tenim 2 o 3 portes obertes pendents de decidir-se però ja veiem que haurem de seguir picant aquesta pedra perquè no hi podem renunciar: cal que al Penedès hi hagi més diades castelleres que les de la vila.

Ens veiem diumenge!!!

Anem amunt!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada