divendres, 30 de setembre del 2011

Diumenge, Concurset.

La Festa Major ja queda molt lluny. Avui fa un mes que feiem una diada de tarda per Sant Fèlix. A falta de pan, buenas son tortas, que diuen a Castella... però quines "tortas", oi? Un mes després, la valoració que s'ha fet des de dins la colla és molt positiva. Vam fer més Festa Major sense interferir en res. Vam evitar el "veto" mal destre, l'anul·lació i l'ocultació de la Jove de Vilafranca. I hem rebut nombroses mostres de suport i felicitacions, sobretot de molta de la gent del món casteller de la vila, gent anònima i poc reconeguda, que no fa soroll però que mai falta en una soca o en una pinya de les colles vilafranquines o d'espectador en una diada de castells. Gent castellera, vaja.

Però això ja son faves comptades, tot i que va quedar pendent fer-ne un petit comentari en aquest blog. Ara estem assajant a la Plaça de la Vila i preparant el Concurset de Torredembarra de passat demà diumenge i la Diada de la Jove del proper dia 12 d'octubre. Avui divendres hi ha el darrer assaig abans del Concurset i anem a fer-lo a Torredembarra, amb els Nois de la Torre. Ja hi vam anar una vegada i va ser una experiència molt satisfactòria assajar en aquella plaça.

La Colla Jove de Vilafranca no anem a concursar, anem a fer la nostra diada, a repetir la nostra millor actuació i, si és donen les circumstàncies apropiades, a superar-nos. No fa ni un any que actuem i, una oportunitat com aquesta, de viure una autèntica festa castellera amb 13 colles lluitant per superar-se en castells de set i set i mig, és un regal per a nosaltres. Agraïm l'oportunitat que se'ns dóna de poder-hi participar.

Diumenge dia 2, tothom a les 8 del matí al Tramuntana. Anem amb dos autocars, som ja 125 inscrits. Tenim cotxes per omplir, tenim entrepans, fruita i beguda per a tothom. Podem viure, per primera vegada, l'esperit d'un concurs de castells, l'esperit del Concurset. Tant si ets soci de la colla com si no, NO HI POTS FALTAR!

1 comentari:

  1. eu fet mols progressos en akes derrers messos, poca gent pero molt b organitzada, ven b treballeu com una gran familia unida, jo fa milenis k n faig castells ni assisteixo, e vist varies actuacions vostres entre altres assatgos, i realment ma agradat :) ja se k sou una gran part exmembres dels xikots, per lo k vaig deduir k algo va passar, sigui aixi o no, la iniciativa de formar una colla nova a la vila a sigut acollidora.

    es despedeix att un ex-membre Xicots de Vilafranca 2005

    ResponElimina