dilluns, 8 d’agost del 2011

Curt-metratge.

Ja tenim el curt-metratge de la campanya LA JOVE VE A CASA TEVA penjat a la xarxa, el pots compartir amb amics, familiars, etc... No te'l perdis!






El curt l'ha dirigit en Roger Raventós (foto.dis.roger@gmail.com), un casteller i timbaler de la colla que comença en el món de la creació audiovisual. Actualment ha acabat un Grau en Gràfica Publicitària i està estudiant fotografia. Ha estat fet amb molt pocs mitjans però moltes ganes i il·lusió s'ha aconseguit fer un bon treball i molt digne. El farem servir per aquesta la campanya de difusió de la colla a nivell de Vilafranca.

Aquesta setmana anem a assajar al barri de la Barceloneta-Sant Magí i al barri de l’Espirall. Així, dimecres anem al Parc que hi ha davant dels Mossos d’Esquadra i el divendres anem a la plaça Pau Casals. L’hora com sempre, a dos quarts de nou del vespre. No hi falteu i convideu amics i familiars, coneguts, veïns... Aquest és el moment de donar a conèixer la colla.

Aquest cap de setmana hem passat una prova de foc i no ha estat fàcil. Cal felicitar a tota la colla per la bona reacció que va demostrar ahir diumenge a La Llacuna. Aquestes coses ajuden a forjar el caràcter i la solidesa de la colla.

Anem amunt!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada