dissabte, 10 de novembre del 2012

Acabant temporada.


Els 2 pd4 finals, Terrassa, diumenge passat.

Queden dues sortides per acabar la temporada 2012, la segona sencera de la Jove de Vilafranca. Tot un assoliment que ens fa molt feliços! Davant aquelles quatre veus negatives que escampaven que érem una broma, que no arribaríem ni a sortir i que ara encara segueixen amb el mateix to però amb diferents afirmacions... doncs que els hi hem de dir? Doncs mireu: que deixin la negativitat a banda i que visquin més feliços, que riguin més i no es dediquin tant a criticar alguns punts febles mentre obvien els petits èxits!

En aquests dos anys, Déu n’hi do:

• Poder fer castells de 7 i mig el segon any, havent-nos quedar a les portes del 3 de 7 per sota i haver fet una bona feina amb la torre de 7.

• Poder fer castells de 7 gairebé a totes les sortides i fer 8 vegades la clàssica de set.

• Haver co-inventat un castell –el 7 de 6 amb agulles- que, estem segurs, anirà a més amb el pas del temps.

• Haver fet un 4 de 7 que va fer vibrar i emocionar a 12.000 persones a Euskadi en la primera sortida de la colla fora dels països catalans.

• I molt més, com ara tallers de castells, col·laboracions diverses i tota l’activitat castellera i social que hem pogut dur a terme amb aportació zero (0) de l’Ajuntament de Vilafranca, amb qui encara estem sense conveni de col·laboració malgrat portar més de dos anys en actiu. En canvi, nosaltres sí que hem complert actuant per Fires, per Festa Major, en actes com la commemoració de l’agermanament amb Bühl (Alemanya); participant amb un estand a les Fires de Maig i moltes altres activitats dutes a terme. L’Ajuntament encara no ha complert amb la Colla Jove, nosaltres si hem complert amb la vila.


Pilars de les colles vilafranquines i Falcons a l'acte de commemoració
de l'agermanament amb Bühl (Fires de Maig 2012).


Hem d’estar feliços i contents del que hem fet, malgrat les dificultats trobades pel camí d’aquest any, que han estat moltes. Es nota la tendresa dels brots de la colla però també la fortalesa de la nostra fusta i les nostres arrels castelleres. De veritat, Joves, creieu-vos que els que hem fet fins ara és molt, podem dir-ho amb humilitat però orgullosos de la nostra feina. De la manera que ho hem fet és lloable i el granet de sorra que tots hi hem posat és per treure’s el barret.


3 de 7 a Terrassa (4/11/12) amb debut d'un segon i una terç.

Queden dues sortides. Avui dissabte, a les 19 h a la plaça Porxada, a diada de vigílies dels Xics de Granollers. Diumenge 18, a les 12 h del migdia a la plaça del monestir, a la diada dels Castellers de Sant Cugat. Dues grans places, dues grans colles, ens han ofert la possibilitat d’actuar-hi. Moltes gràcies a elles i a totes les demés colles que ens han proposat fer castells al seu costat durant aquest any.

La setmana que ve darrers assajos: dimecres 14, el farem a la Sala d’Actes de l’Escorxador. Divendres 16 a la Zona Esportiva, al Pavelló Firal, a les 22 h. Que no hi falti ningú que això encara no s'ha acabat.

Anem amunt!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada