dilluns, 30 d’abril del 2012

Primers 7's de l'any!


En Jaume, un dels debutants en el 4 de 7.

A la primera sortida a casa i segona de la temporada, sota un cel amenaçant pluja i, a voltes, intuint el plugim intermitent, hem assolit els dos màxims castells de la colla: el 4 de 7 i el 3 de 7.

No en dubteu: aquests castells són el resultat dels gairebé tres mesos assajant sense parar, amb moments durs, de dubtes, de pors, de serrar les dents, de nervis... Però aquí en tenim el resultat: dos castells fets amb una solvència que pocs ens esperàvem!!!

FELICITATS A TOTA LA COLLA!!!







4 de 7.

El vam assolit amb rapidesa i molta més solvència que el primer assolit fa un any que, recordem, va ser al tercer intent després de dos intents desmuntats. El de dissabte passat va sorprendre per la millora qualitativa que s’ha vist en els pisos alts del castell, molt més reduïts de pes i força ràpids i decidits. En aquest castell hi van debutar un baix recentment entrat a la colla, dos segons, un terç experimentat però que no l’havia fet mai i una quarta que, com tots, s'ho ha treballat de valent per anar millorant.


El 4 de 7 assolit dissabte passat.

3 de 7.

Actualment és el nostre “trumfo”, un castell que és el màxim de la colla però al que li traiem unes mides maquíssimes i al que li tenim una gran confiança. I dissabte va ser així, va anar molt i molt bé. Amb els debuts en aquest castell d’un segon, d'un terç experimentat amb el quatre però que no havia fer mai el tres, d'un quart, un dos i l'enxaneta, podríem dir que el vam assolir amb alegria. Si seguim així amb aquest castell, no ens ha de ser difícil afegir-li una torre per fer el 5 de 7 ben aviat, un castell que ja vam intentar l’any passat a la darrera diada de la temporada a Vilanova i que va quedar en un intent prou digne.

El 3 de 7 ens va sortir clavat de mides.

Pilars a la plaça Jaume I.

Les tres colles participants, els Castellers de Cerdanyola, els Nois de la Torre (Torredembarra) i nosaltres, vam alçar pilars de 4 al Monument als Castellers. Va ser una bonica estampa castellera, com també ho va ser la foto conjunta de les tres colles. Després, vam anar cap a la plaça de la Vila on vam fer el pilar d’entrada a plaça.
 


Imatge dels 4 pilars davant el monument als Castellers.

Les colles convidades a la diada tan sols van poder assolir un castell cadascuna, llastimosament. Els Nois de la Torre van fer un segur 3 de 7 i els Castellers de Cerdanyola van fer un intent desmuntat de 4 de 7 que pintava prou bé i un 3 de 6 en repetició de la primera ronda. Des d’aquí agrair-los el seu esforç i la seva participació en la Diada de Sant Jordi 2012.

I diumenge Figueres!!!

La propera sortida de la Colla Jove serà aquest proper diumenge on actuaran a les Fires i Festes de la Santa Creu a Figueres, acompanyats dels Castellers de Figueres i dels Castellers de Cornellà. La previsió es repetir-hi els castells de set pisos i de tercer castell, ja veurem...

Anem amunt!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada