dimecres, 25 d’abril del 2012

Diada de Sant Jordi'12.

El cartell dissenyat per en Gerard Fernàndes Fort.
Aquest dissabte 28, a les 19 h a la plaça de la Vila, fem la Diada Castellera de Sant Jordi. Volíem mantenir-la el mateix dia 23 a la tarda però el fet de ser una festa en dia laborable ens ha fet desistir, per diversos motius. Algun d’ells és que era difícil trobar colles disponibles, l’horari se’ns anava massa tard, etc... Finalment hem decidit, per ara, traspassar-la al dissabte següent al dia 23 quan caigui en dia laborable de dilluns a dijous; quan caigui en divendres, dissabte i/o diumenge, mantenir-la el mateix dia 23, a la tarda, com vam fer l'any passat al nostre debut, com a colla, a plaça pròpia, descarregant el primer 4 de 7.

Ens acompanyaran dues colles: els Nois de la Torre, que ja van venir l’any passat i amb qui hem viscut a plaça i a algun assaig conjunt, i els Castellers de Cerdanyola, amb qui hem compartit una sortida a Hostalric. Esperem gaudir d’una bona diada de castells de 7.

Comentari a part mereix el cartell de la Diada, dissenyat per en Gerard Fernàndes Fort. Ell ha fet, des dels inicis de la colla, diverses creacions artístiques/publicitàries de qualitat, per a anunciar/promocionar la colla. I enguany no ha estat menys, al contrari: un cos pintat amb el color blau cel de la colla Jove, simbolitzant, com ell diu, que “sentim tant la camisa que ens la pintem a la pell”. Bona manera de començar la temporada amb aquesta idea d’estima vers el color de la colla.


El primer 4 de 7 descarregat per la Jove (Sant Jordi'11)


Salut i bons castells!

Anem amunt!

Que ningú falti als assajos de dimecres i divendres i el proper dissabte a la plaça de la Vila. Hem de ser-hi tots per començar amb força i empenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada