dilluns, 13 d’octubre del 2014

Enhorabona Joves!


La 3a. Torre de 7 descarregada. (Foto: Maika Gámiz)
Enhorabona JOVES!

Per la 4a. Diada Jove hem fet, per tercera vegada enguany, la millor actuació de la colla: torre de 7, 5 de 7 carregat, 3 de 7 amb agulla, vano de 5. Déu n'hi do!

Podem estar contents, el resultat dels assajos s'ha notat i ha donat resultats. Ens va quedar pendent, per poc, el 3 de 7 aixecat per sota, un castell delicat, prou difícil i amb una tècnica diferent dels altres i que, per poc, no vam poder resoldre.

Sens dubte, els assajos especials de torres i pilars, han fet molt de bé. El tronc de la torre, com per la Festa Major, impecable. El cap de colla fa temps que ho diu, des de l'any passat: tenim bona qualitat de tronc i, si som capaços d'anar sumant castellers i de no centrar-nos en els egos, farem feina de la bona.

Les mans, treballant molt bé i de valent i, ara sí, podem dir que tenim un parell de cordons que saben ben bé el que s'ha de fer en una pinya, com treballar castells com una torre de 7, un pilar de 6, un 5 o com un 3 per sota. Bona tasca de l'equip de pinyes i dels castellers que han vingut a assaig amb ganes d'aprendre i de fer-ho bé. 

El 2n. 5 de 7 mai assolit per la colla, aquest només carregat. (Foto: Arxiu Colla)

El 2n 3 de 7 amb agulla descarregat, dos de dos. (Foto: Arxiu Colla)


I, com no: una canalla, EXCEL·LENT! (amb majúscules). I que, a més, comença a ser més abundant que no era a principis d'estiu, quan estàvem en quadre, molt justets. Bona tasca de l'equip de canalla tot l'any, molt bé. I molts ànims al David, una de les ànimes d'aquest equip, que aviat estarà recuperat del tot! 

Molt i molt bé les colles que ahir ens van acompanyar a plaça. Els Castellers de la Sagrada Família, era el primer cop que actuàven a la plaça de la Vila i hi van fer la segona torre de 7 del seu historial, si no anem errats, a més d'un bon 5 de 7 i un 4 de 7 amb l'agulla. El Castellers d'Esparreguera també, clavant un magnífic 5 de 7 i fent un 4 de 7 i un 4 de 7 amb l'agulla. Els Castellers de Figueres, tornaven a la plaça de la Vila després de molts anys i hi feien 3 de 7, 4 de 7 i 4 de 6 amb agulla. I els Castellers de Castelldefels, hi portaven un bon 3 de 7, torre de 6 lleugera (carregada segons el seu criteri, es va despenjar l'enxaneta, sense conseqüències) i 5 de 6 molt correctes. Moltes gràcies per venir a la 4a. Diada Jove i pel vostre suport a les pinyes!

La nota més negativa, a banda de les caigudes del 3 per sota i del 5 (mai agrada caure) va ser la baixa afluència de públic. Esperem que en els propers anys, mica a mica, la diada vagi millorant en aquest aspecte i es faci més atractiva pels nostres convilatans i afeccionats de la comarca.
 
La temporada no s'ha acabat, ens queden 5 sortides i potser alguna més de propina. Encara podem donar alguna sorpresa castellera més i, entre tots, començar a pensar en la temporada vinent, la del 5è aniversari de la colla, que ens ha de portar un any, si pot ser, més espectacular que aquest 2014 que tant bé estem portant. I no és gens fàcil, en podeu estar segurs, tal i com van les coses al nostre entorn no és fàcil fer el que està fent la Colla Jove i, a sobre, amb només 4 anys de vida. Meritori.

El 3r. vano de 5 de la colla. (Foto: Maika Gámiz)

No en dubteu, si voleu aconseguirem el que voldrem perquè som molt grans, més del que ens pensem!

Felicitats! Som-hi colla!



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada