dimarts, 9 d’octubre del 2012

Estem de Festa!

Darrer 3 de 7, a Cornellà, diumenge 30/9.
Aquest cap de setmana, a tope de castells i festa, festa i castells! Lligueu-vos el cinturó que venen revolts i emocions fortes!

Comencem divendres vinent, dia 12, amb la DIADA DE LA JOVE. Serem 5 colles: els Bordegassos de Vilanova, colla en bona forma tal i com van demostrar a la jornada de dissabte del Concurs de Tarragona; els Castellers de Terrassa, que també van assolir carregar la torre de 8 amb folre; els Tirallongues de Manresa, ben coneguts per nosaltres i també presents dissabte a Tarragona; els Castellers de Cerdanyola, ja van ser a plaça per Sant Jordi però degut a la pluja només van poder fer un intent de castell i aquell dia mateix vam decidir convidar-los també per la diada de la colla. I finalment els amfitrions, la Colla Jove de Vilafranca.

Esperem que sigui una bona diada per totes les colles!


El cartell dual que anuncia tant la diada castellera com la festa posterior.


Quan acabin els castells, farem un dinar i, més tard, a les 18 h tindrem actes variats: un espectacle infantil amb la Cia. Tres per res, que farà saltar i ballar d'allò més. Una cercavila pel centre de la vila amb Grup de Tabalers d'Olivella i Gegants i Grallers de Sant Pere Molanta. Per acabar, a les 20:30 h, concert amb els grups PULSO RUMBERO, grup vilafranquí de rumba, i MOTOR, aquest darrer fa bones versions potents de pop i rock. Tindrem begudes i entrepans a preus econòmics per passar tota l'estona sense patir ni gana ni set.

No us perdeu aquesta festa, l'hem preparada amb molt esforç i il·lusió. Hi sou tots convidats!!!



Els dos grups que ens acompanyaran divendres al concert.

ATENCIÓ COLLA: el concert acabarà a la 01:00 h. Al cap de poques hores marxem a Euskadi, a Sopelana (Bizkaia), en el que promet ser un cap de setmana d'allò més intens i que, de ben segur, no ens deixarà indiferents. No aneu a dormir tard que els autocars no esperen ningú!



A gaudir-ho i, com no pot ser d'altra manera, aquí va el nostre crit de guerra: Anem amunt!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada