dimecres, 30 de maig del 2012

Tornem a l'Identi'CAT

El cartell d'enguany.
Aquest cap de setmana tornem a desplaçar-nos a Baó, a la Catalunya Nord, per participar de nou, per segon any consecutiu, a l'Identi'CAT, la festa de la catalanitat, que arriba a la seva desena edició. Podeu consultar el programa d'actes aquí.

Actuarem acompanyats dels anfitrions, els Castellers del Riberal, una colla amiga i amb la que estem en deute ja que han de venir a actuar a casa nostra però no hem pogut quadrar unes dates. Sens dubte, l'any vinent, serà l'any de que visitin Vilafranca i el Penedès. L'altra colla a plaça serà la Jove de Barcelona, una colla nascuda simultàniament a la Jove de Vilafranca i que, més ràpidament que nosaltres, ha fet passos importants en el seu primer any de vida, assolint diversos castells de 7, pilars de 5 i el 4 de 7 amb l'agulla, el seu primer castell de 7 i mig que va assolir l'any passat i va repetir aquest passat cap de setmana. És la força de les colles Joves!!!

Diumenge intentarem portar-hi un o dos castells de 7 pisos. Tenim algunes baixes però la intenció hi és. A Vallbona ens passava el mateix i vam poder-hi fer un 3 de 7 en una plaça molt bonica. Som-hi!


3 de 7 descarregat a Vallbona d'Anoia diumenge passat.

Castellers de la Jove de Vilafranca: participem de la festa i anem a gaudir de l'ambient i a promocionar els millors valors de la cultura catalana. Gaudim dels actes que han preparat els nostres amics de l'associació Aire Nou de Baó i ajudem i col·laborem per a què sigui un veritable èxit.

Recordeu que encara hi han algunes places disponibles. No hi falteu!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada