diumenge, 14 d’agost del 2011

La força de la Jove.

La força de la Jove NO són els castells que hem assolit. Encara no, malgrat haver fet dos castells de set quan encara no portàvem ni un any de vida.

La força de la Jove NO és tampoc l'aspecte econòmic,. No tenim conveni amb l'Ajuntament i ens busquem la vida amb quotes de soci, subvencions puntuals, algun patrocini i petits ajuts de petita empresa. I treballant per tenir aviat el tema solucionat i ser com les altres colles de la vila.

La força de la Jove NO és tampoc cap magnífic local. Si de cas les places  públiques i el contacte amb la gent que ens ve a veure, que es posa a la pinya o ens dóna ànims, això ens puja l'adrenalina. I tot arribarà i ben aviat!

La força de la Jove NO és el reconeixement institucional, només cal veure com hem estat apartats de la Festa Major i com el silenci fa còmplices, a uns quants, d'aquesta decisió que trenca amb la tradició de casa nostra. Però hauran de canviar, encara que sigui arrufant el nas.

La força de la Jove, això SÍ, és la força de la seva gent. És la de tots els socis i sòcies que estan fent mans i mànigues per assistir als assajos i sortides i també per treballar per la colla sense demanar res a canvi, amb unes ganes envejables. Ara per ara ens fa molt forts i sòlids com a colla.

Dos exemples d'aquesta força de la gent els tenim aquesta mateixa setmana:
1) La primera xarxa de la colla ja està acabada. Un casteller de la colla l'ha dissenyat i l'ha construït, mica a mica, al seu taller. Una xarxa que és plegable i transportable còmodament, desconeixem si n'hi ha cap altra amb aquestes característiques. L'aplaudiment de tota la colla el passat divendres va ser una mostra del molt que li agraïm aquesta feinada.


Divendres passat, a la Pl. Pau Casals, vam poder veure la nova xarxa.

2) Tot el referent a la campanya LA JOVE VE A CASA TEVA. Des del disseny dels flyers fins el vídeo, des de les trucades a les AA.VV. fins a l'elaboració de ninots de la colla que han cosit unes quantes castelleres. També el repartiment dels 10.000 flyers per la vila que està fent monitors i canalla de la colla i la paradeta de venda de productes... Brutal, no hi ha paraules per descriure tota la feinada que esteu fent i les ganes que hi esteu posant.


Part de la canalla i alguns monitors van repartir flyers al barri de l'Espirall.


Tot això, no només és la força de la Jove, també és l'esperit de la Jove de Vilafranca!

Amb aquest esperit, amics i amigues, no en dubteu, anem amunt!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada