dimecres, 27 de juliol del 2011

Gràcies per fer-nos grans.

La majoria, per no dir totes, les grans obres humanes han començat amb dificultats. Dificultats en la creació d'una idea, en la implantació d'una nova tècnica, en la difusió d'una nova forma de viure... Sense voler arribar a aquests nivells, a la Colla Jove Xiquets de Vilafranca ens ho estan posant molt fàcil per fer-nos grans. Per això, avui diem: Gràcies!!

I ho diem avui perquè finalment tots els estaments s'han posat d'acord per donar-nos el títol de PRIMERA COLLA CASTELLERA VILAFRANQUINA  VETADA A LA SEVA PRÒPIA PLAÇA PER FM! Si, potser algun dia, quan fem castells grans, hi haurà una placa que recordi aquest fet històric ja que no havia passat mai fins ara.

Totes les colles castelleres vilafranquines que han existit sempre han pogut actuar lliurement algun dia de la Festa Major. La Colla Jove Xiquets de Vilafranca, no, per primera vegada a la història castellera de la gran plaça vilafranquina. 

Els que ja sabem, ho podran disfressar de consens, d'acord, de normalitat, etc., però han pres una decisió que trenca la tradició castellera de la vila que tant diuen defensar. Ho podem dir més alt però no més clar. Ens han fet històrics, ens han fet grans. Gràcies!

Tots els fets demostren el perquè s'ha creat l'alternativa Colla Jove de Vilafranca.

Podeu escoltar aquí els enllaços al darrer programa Amb T de Torre on hi va parlar el nostre president el dia 147/ i el cap de colla el dia 21/7.

També la notícia publicada a la web de l'Ajuntament i a Vilafranca Televisió. També ha sortit a la majoria de mitjans locals.

Continuem els assajos a la plaça de la Vila avui i a La Llacuna el divendres dia 29. A l'agost visitem tots els barris de Vilafranca. Tenim un mes amb quatre sortides on l'objectiu es portar castells de set a la majoria d'elles i, si podem, tota la clàssica de set en alguna d'elles.

MOLTES GRÀCIES a totes aquelles persones i colles que ens han fet arribar el seu suport els darrers dies. Seguirem informant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada