dimecres, 8 de desembre del 2010

Estem presents.


Seguim estant presents, en molts mitjans i en molts espais. Els darrers, importants, són la revista Castells -amb una plana sencera on s'explica molt de la colla- i a La Vanguardia edició Tarragona, on vam sortir molt remarcats en una notícia sobre les noves formacions castelleres que estan sortint. 

Revista Castells nº 35, Nov.-Des. 2010
La Vanguardia, Ed. Tarragona, 3/12/10





















Un altre espai on hem estat presents ha estat al 19è. Rally dels Falcons del passat dilluns dia 6. Una de les proves a superar consistia en aconseguir una camisa de la Colla Jove, cosa que no van poder trobar tots els grups però si alguns d'ells. Tot un detall haver estat presents en el 51è aniversari dels Falcons de Vilafranca.

I al youtube, s'ha penjat una senzilla però emotiva presentació sobre la colla, sobre la importància que se li vol donar a cada casteller blau-cel, de manera individual i específica. Tothom és peça clau de la colla, cadascú al seu lloc que, segons el moment, el dia o l'època vital, pugui ocupar. I d'aquesta suma de llocs de voluntats, en farem colla gran, segur.


Recordem que divendres que ve, dia 10 de desembre, a les 21:30 h en segona convocatòria i a la Sala d'Actes de l'Escorxador, tindrà lloc la 1a Assemblea de l'entitat. No hi pot faltar ningú!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada